,,Sok embert szerethetsz a világon, de mindennél jobban csakis egyet."

2011. augusztus 4.

Szereplők+Bevezetés

Sziasztok=)
Ez az első Justinos blogom. Eddig már van 3 blogom, mind a 3-om Jonasos, de mostanában Justinért is egyre jobban oda vagyok, így támadt egy ötletem és megszületett ez a blog. A fansite-on nem sokszor írják, hogy van új rész, így ezzel ütöm el az időt, nem pedig a várakozással. Remélem tetszeni fog, olvasni fogjátok és komiztok is:D


Szereplők:

 
Andrea L. Hings (Ándreá El. Hingsz):
1994. március 2-án született. 17 éves. Vállig érő göndör fekete haja van. Barna színű a szeme. An-nek és olykor Drea-nak becézik.

 
Justin Drew Bieber ( Dzsásztin Drú Bíber):
1994. március 1-én született. 17 éves. Rövid barna haja van és barna a szeme is. Jus-nak vagy Biebs-nek becézik.

 
Jasmine Fray Hings (Dzsezmin Fréj Hingsz):
2002. október 23-án született. 7 éves lesz. Barna göndör haja van és zöld szeme. Fray-nek szólítják. Ő Drea huga.

 
Gregor Max Hings (Gregor Mex Hingsz):
1974. január 7-én született. 37 éves. Rövid barna haja van és zöld szeme. A Max nevet használja. Egy céget vezet, ő Drea édesapja.

 
Scooter Samuel Braun (Szkóter Szemjuel Braun):
1981. június 18-án született. 30 éves lesz. Rövid fekete haja van, és sötétbarna szeme van. Scooteer-nek, Scoo-nak becézik. Ő Justin menedzsere is.

 
Patricia Lynn Mallette (Pátríciá Lín Mallette):
1976. április 2-án született. 35 éves. Félhosszú barna haja van és zöldes barna szeme. Pattie-nak becézik. Ő Justin édesanyja.



Bevezető

Mindenkinek fáj, ha elveszít valaki, de sohasem gondolunk arra, hogy lehet, ha ő nem ment volna el, akkor nem éltük volna át azokat, dolgokat, amik a halála után következtek volna be. A mi főhősnőnk se gondolt bele ezekbe. Fél éve vesztette el édesanyját, amit a mai napig sem dolgozott fel. Az apja már régebben túl tette magát, húga pedig még csak fel sem fogta mi történt, hiszen még kicsi ahhoz, hogy megértse, mit takar a halál szó. Drea teljesen megváltozott azon a napon, mikor édesanyja a szeme láttára halt meg. Az akkori vidám lányt felváltotta egy szomorú szinte már idegen. Azóta nem igen mosolygott szívből. Szines, divatos öltözködési stílusát felváltották a fekete szinte már emós cuccok. Beszélni is csak akkor beszél, ha muszáj, kivéve kishúgát. Ő az a személy, akivel a legtöbbet foglalkozik. A jegyei viszont egyáltalán nem romlottak. Mivel barátai nem voltak se a tragédia előtt sem az után, így nem bandázott. Unalmát és bánatát a tanulásba fojtotta. Apa cégénél is néha be szokott segíteni, ha az apja asszisztense Ben lebetegedik. Az apja tudja, hogy még nagyobbik lánya nem tette túl magát Krissie halálán, de bízik benne, hogy egy idő múlva ez bekövetkezik. Pszichológushoz nem szerette volna elvinni, mivel lánya dacosa kijelentette, hogy nem kell neki agyturkász. Míg lánya otthon megpróbált Fray miatt mindent úgy csinálni, mint eddig, addig az apja 8 órában dolgozott. Összesen 4 tulaj van a cégnél, így az apjáé a cég 25%-a. Színpadokat terveznek turnékra, és felügyelnek az összeállításánál is. Max Hings általában azokat a munkákat kapja, ahol csak ide Los Angeles és környékére szólnak, mivel nem akarja a lányait több időre magukra hagyni. A cégnek igen jó hírneve van, már terveztek színpadot Madonnának, Justin Timberléknek, Ushernek és sok más világsztárnak is. Házuk Los Angeles külvárosában állt. Nem volt túl nagy, pont elfértek benne. Van benne egy nagy nappali, előszoba és konyha, étkező egyben. A földszinten volt még a kis Fray és szülei, vagyis most már az apja szabálya. Ezekhez volt saját fürdő és gardrób plusz a szülők szobájához egy kisebb dolgozó szoba. Az emeletre egy kis csigalépcső vezet fel. Az emeleten volt Drea birodalma is ugyan úgy saját fürdővel és gardróbbal. Azon kívül volt még két kisebb vendégszoba, fürdővel.

Földszint^^


Emelet^^

A házhoz tartozott még egy nagyobb méretű kert medencével és egy terasszal. A kert végében meg állt egy kisebb kosárpálya valamint egy pin-pong asztal is. A ház mellett állt még egy garázs is, amiben Max autója állt. Drea itt éli mindennapjait. Eddig suliba járt és a tanulással el tudta űzni a gondolatait és unalmát, de most kezdődött a nyári szünet, így nincs mit tanulnia. Vajon mivel fog eltelni ez a nyár édesanyja nélkül?


Mit szóltok hozzá? Érdekel titeket? Ha igen létszi komizzatok:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése